Vi tror på cykeln

Cykling är lösningen på dina problem! Vill du kapa dina CO2-utsläpp? Vill du snabbt få bättre hälsa och ekonomi? Vill du slippa stressen när du sitter i långa bilköer eller står och väntar på bussen som aldrig kommer? Skaffa en cykel och börja cykla!

På köpet får du kul när du tar dig till jobbet, åker och handlar eller hämtar ungarna på dagis. Med cykeln får du nya upplevelser och upptäcker platser och miljöer som du aldrig skulle sett annars. Och vill du ha extra kul skaffar du en fin cykel som gör cyklingen ännu roligare.

Nästa steg blir kanske en cykeltur i naturen, en längre cykelsemester eller en motionstur med kompisarna. En bra cykel kan funka till allt! Att resa med cykel är till exempel bästa sättet att fritt kunna välja väg, träffa människor och upptäcka vår vackra värld.

Och vill du ta ett steg till och ge dina barn en ännu bättre värld att leva i kan du strunta i slit och släng och skaffa en begagnad cykel. Många äldre cyklar har hög kvalitet, slitna delar kan bytas ut och ramen och gaffeln få ny lack. På det viset får du en unik och cool retro-cykel.

Cykelmecken är ingen vanlig cykelhandlare. Vi återvinner cyklar och cykeldelar av hög kvalitet. Vi reparerar, blästrar och pulverlackerar. Vi lägger till bättre komponenter och resultatet blir custom-cyklar som är både bättre och snyggare än originalet.

Vi hjälper dig också med reparationer och service av alla slags cyklar. Cykelmecken är servicepartner till Rawbike och har stor erfarenhet av elcyklar. Och det coolaste av allt: vill du ha ny färg på din cykel kan du få hjälp hos oss med både blästring och pulverlackering.

 

Månad /Dag /År — mambona bojang

Lämna en kommentar

Snälla notera att dina inlägg måste bli godkända innan dom publiceras